Hirdetés

Mass Effect 2 PS3 - Interaktív képregény ismerteti az előzményeket

|

Bár egyelőre nem szerepel az EA-BioWare kettős terveiben, hogy az első részt is kiadja a Sony konzoljára, a Mass Effect 2 végigjátszása előtt mégis megismerhetik, sőt befolyásolhatják az eseményeket a játékosok.

Hirdetés

Belátom, bosszantó lehet a se elég erős PC-vel, se Xbox 360-nal nem rendelkező PlayStation 3 tulajok számára, hogy a Mass Effect egyelőre nem teszi tiszteletét a Sony konzolján. Talán egyszer az a nap is elérkezik, ellenben mégis jó hírrel szolgálhatok nekik: módjukban lesz a Mass Effect 2 történéseit jelentősen befolyásoló döntések meghozatalára.



A mai napon aranylemezre került PS3-as Mass Effect 2 nyitójelenete után közvetlenül egy interaktív képregény foglalja össze számukra az első rész eseményeit, s közben hat alkalommal kell döntéseket hozniuk, melyek hatását a folytatás végigjátszása közben mindvégig érezni fogják. Sőt, némelyik következményeivel majd csak az év végén érkező Mass Effect 3 fogja szembesíteni őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)