Hirdetés

Mass Effect 2 - Rengeteg DLC várható

|

Egy kis szivárogtatás révén megtudtuk, hogy a megjelenést követően számos letölthető extra is érkezik a Mass Effect 2-höz

Hirdetés

Alapvetően a forgalmazók és a kereskedők munkáját hivatott megkönnyíteni a Microsoft Expert Zone azzal, hogy egy rövid fejtágítás keretében a Mass Effect 2 jövőbeli DLC-iről, és más egyéb letölthető tartalmairól regél.

Teszi mindezt azért, hogy az üzletek polcain és a reklámokban majd ezeket fel lehessen tüntetni, természetesen a minél jobb eladási adatok érdekében, nem mintha kellene attól félni, hogy a Mass Effect 2 megjelenése után megbukik a pénztáraknál. De mit is árulnak el nekünk a Microsoft Expert Zone, Xbox Live részlegéből kiszivárgott infók?

Először is tervben van bizonyos „episodic combat", amely DLC formájában lesz elérhető. Új fegyverek és új páncélzatok, és persze új, letölthető karakterek sokasága. Nem utolsó sorban pedig, a tartalmak között egész letölthető világok is helyet kapnak, amiket majd jól kiegészítenek a szintén külön beszerezhető új kampányok. A jövőbeli tartalmak egy bizonyos (eddig be nem jelentett) Cerberus Network-ön keresztül lesznek majd elérhetők, és a fentiek szerint az Xbox360 tulajdonosok már biztosan jól járnak. Mi pedig reménykedünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)