Hirdetés

Mass Effect 2 Teaser Trailer

|

Az első filmanyag a nagy sikert aratott RPG folytatásából. Egyelőre csak rendermozi, és még annak is rövid, de hatásos.

Hirdetés

Valamikor 2010 januárja és márciusa között érkezik a Mass Effect folytatása Xbox 360-ra, amit némi késéssel követ majd a PC-s verzió.
Az űropera második felvonására érdemes megőrizni mentéseinket, és átvinni az első részben megszeretett karakterünket, mert úgy az igazi. Annak idején a Baldurs's Gate első és második részénél adódott erre lehetőségünk, s bizony a korábban elkövetett dolgaink kihatottak a folytatás történéseire is. Most is ez lesz a helyzet, ám a friss és forró matériának számító nyálcsorgató filmecske csattanója számos kérdést vet fel.
Hogy a hátralévő kb. egy-másfél évet (platformtól függően) könnyebben kibírjuk, hamarosan egy arénaküzdelmekről híres űrállomás, illetve a hozzá kapcsolódó események szövődnek a Mass Effect univerzum fonatába egy DLC formájában.

mass2gstv.jpg


Update: Időközben két pofás, ám kisméretű koncepciókép is felbukkant a világhálón.

Mass Effect 2 - 1. kép Mass Effect 2 - 2. kép



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)