Hirdetés

Mass Effect 2 - töltési problémák több magos PC-ken

|

A Mass Effect 2 kétségkívül máris 2010 egyik legjobb játéka - azonban nincs öröm üröm nélkül...

Hirdetés

Sok panasz érkezett a Bioware háza tájára, hogy a Normandy deckjei közötti közlekedéskor elképesztően hosszúak a töltési idők.

Ez a jelenség csak a három, vagy négy magos processzorral rendelkező PC-ken jelentkezik a jelentések szerint. Ilyenkor megoldást jelenthet, ha az operációs rendszer segítségével "visszabutítjuk" processzorunkat két-magossá (magyarán hogy csak két magot használjon). Ezt sajnos minden alkalommal meg kell tennünk, amikor a Mass Effect 2-t futtatni szeretnénk.

Létezik egy másik megoldás is - egy fejlesztő elkészítette a MassAffinity nevű programot (letöltése a program nevére kattintva). Ez a program automatikusan állítgatja a procimagokat minden Mass Effect 2 futtatáskor. Amennyiben bármelyikőtök hosszú töltési időket tapasztal a Normandy fedélzetén és három, vagy négy magos procival rendelkezik, akkor érdemes lesz ezt a kis programot kipróbálni - de csakis saját kockázatra. Egyébként a MassAffinity honlapja szerint két magos procis gépeket is érinthet a gond...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)