Hirdetés

Mass Effect 3 - a Bioware multiplayer felmérést végez

|

A fejlesztőcég a játékosok véleményére kíváncsi a multiplayer bizonyos részeivel kapcsolatban. Vajon már az újabb részt készítik elő?

Hirdetés

A Mass Effect 3 többjátékos módja kapcsán indított közvéleménykutatást a Bioware, visszajelzéseket szeretnének hallani a Firebase pályáknak elrendezéséről, nehézségéről, és összességében az atmoszférájukról.

Az új DLC-vel bővült Mass Effect 3 19 mapját érintő felmérés egy hétig elérhető lesz.

Nem tudni milyen célból kezdeményezték a kutatást, de arról már beszámoltunk nektek, hogy új Mass Effect rész van készülőben, lehetséges, hogy még jobban rá akarnak feküdni a többjátékos módra? A széria új részéről egyelőre csak nagyon halovány infók keringenek a világhálón, de azt biztosan tudjuk, nem Shepard lesz a főszereplő, illetve hogy a Battlefield 4 után ez a játék is a Frostbite 3 grafikus motorral kápráztatja majd a nagyérdeműt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)