Hirdetés

Mass Effect 3 - a San Franciscóból felbocsájtott űrpéldányokat senki sem találta meg

|

Az űrbe bocsájtott Mass Effect 3-as akció első napja nem lett túl sikeres - és akkor még túloztam.

Hirdetés

Az első két Mass Effect 3 felbocsájtását San Francisco városából követték el, körülbelül onnan, ahol a Star Trek valóságában a Starfleet Academy található. 

A két ballon bár két óra különbséggel indult, szinte ugyanazon az útvonalon kacsázott szépen lassan dél, délkelet felé, párhuzamosan a partvonallal. majd az útjuk végén elindultak az óceán felé. Volt is nagy pánik a közösségben, hogy most mi lesz, hiszen rengetegen próbáltak vadászni a két példányra. Két napon át folyt a keresés, lévén a speciális nyomkövető weboldal nem volt épp a helyzet magaslatán. 48 órányi keresés után maga az Electronic Arts nyilvánitotta az első két példányt megtalálhatatlannak - az egyikről tudjuk, hogy egy 50 méter (!) magas fa tetején landolt. 

A Las Vegasból felbocsájtott két Mass Effect 3 példányt sikerült megtalálni - úgy látszik a sivatagban könnyebb a kereső-munka (erről az eseményről ígértek fotókat is). Lássuk a közleményt:

"Két napnyi intenzív és kimerítő keresés után hivatalosan megtalálhatatlannak minősítjük a San Franciscóból felbocsájtott két példányt. Ez egy szerencsétlen helyzet, de megkérünk minden játékost, hogy hagyjon fel a példányok keresésésvel jogi és biztonsági okokból. Elöntött minket a terméktámogatáson a játékban részt vevők hada és üzeneteik özöne, de bátran állíthatjuk, hogy elképesztő és hihetetlen nagy kaland volt, amit a csodás Mass Effect 3 közösséggel átéltünk az utóbbi napokban. Számunkra a legnagyobb megtiszteltetés volt veletek találkozni és együtt keresni. Las Vegasban megtalálták a példányokat, ma reggel (szombat reggelről van szó) pedig indul a kaland New Yorkban is - ott is számítunk mindenkire."

Update: Palmerton közelében (Ez New Yorktól nyugatra egy apró település) ért véget a New Yorkból indított ballon repülése és státuszában a "Recovered", azaz a "megtalált" szócska szerepel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)