Hirdetés

Mass Effect 3 - Earth DLC launch trailer

|

Ingyenes tartalommal bővült a Mass Effect 3, lévén megjelent az összes platformon elérhető Earth DLC csomag.

Hirdetés

A Mass Effect 3-at bővítő Earth névre hallgató multiplayer DLC pack teljesen ingyenesen beszerezhető minden platformon (PC, PS3, X360), de vajon mit kínál a BioWare a földi jókat ígérő csomagban?

Az Earth DLC elérhetővé tesz három új földi többjátékos térképet (Rio, Vancouber és London) valamint hat új játszható kasztot (Fury, Destroyer, Demolisher, Paladin, Shadow, Slayer) az N7-es oldalon. Mindezek mellett a BioWare belepakolt még egy új nehézségi szintet is a csomagba, hogy maximálisan kiélvezhessük az új osztályok adta lehetőségeket. Ha még ez sem keltette fel az érdeklődéseteket, álljon itt bizonyítékul a Mass Effect 3 - Earth DLC utolsó előzetese:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)