Hirdetés

Mass Effect 3 előrendelői akció!

|

A GameShop előrendelői akciójának keretén belül, már 7900 Ft-tól tiéd lehet a Mass Effect 3, vagy válaszd a 2 ajándék DLC-vel felvértezett gyűjtői kiadást!

Hirdetés

Több sikeres kiegészítő és több év várakozás után, Shepard parancsnok megkezdi utolsó heroikus küzdelmét a Reaper-ek ellen az Electronic Arts epikus szerepjátékában, a Mass Effect 3-ban.
A GameShop akciójának köszönhetően a multiplayer móddal is kiegészült utolsó rész már 7.900 Ft-tól a tiéd lehet!



A végső kaland Xbox 360-on, Playstation 3-on és PC-n is útjára indul, így mindhárom platform tulajdonosa már a megjelenés napján élvezheti a Standard vagy a Collector's Edition változatot.
Az alap verzióban elérhető a teljes egy- és többjátékos tartalom, azonban az igazi Shepard rajongók nem érhetik be ennyivel!
Az N7 jelzésű Mass Effect 3 Collector’s Edition minőségi fémdobozos kiadása méltó dísze lesz minden gyűjteménynek, amit a GameShop-ban már 15.500 Ft-tól előrendelhetsz. A gyűjtői kiadáshoz tartozik egy artbook, mely a játék leglényegesebb helyszíneit mutatja be gyönyörű grafikákkal úgy, ahogy eddig még sosem láttad a Mass Effect-et.



Mass Effect 3 (PC): 7.900 Ft
Mass Effect 3 (Xbox 360): 10.900 Ft
Mass Effect 3 (Playstation 3): 10.900 Ft
Mass Effect 3 Collector's Edition (PC): 15.500 Ft
Mass Effect 3 Collector's Edition (Xbox 360): 17.500 Ft
Mass Effect 3 Collector's Edition (Playstation 3): 17.500 Ft

A lassan otthonoddá váló Normandy 7 egy színezett litográfiaként kapott helyet a gyűjtői csomagban, mely bekeretezve tovább emelheti gamer szobád fényét!
A rengeteg online kiegészítő mind arra vár, hogy a hardcore Mass Effect rajongók birtokba vegyék őket, melyhez a GameShop ajánlatában további 2 extra DLC tulajdonosa lehetsz, ha náluk rendeled elő a Mass Effect 3 Collector's Edition-t.
A játék várhatóan a hétfői naptól vehető át a GameShop üzletében, a futáros kézbesítések kedden vagy szerdán érkeznek meg az előrendelőkhöz.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)