Hirdetés

Mass Effect 3: élőszereplős akció trailer

|

A játék hamarosan megjelenik, de addig is gondoskodnak róla az illetékesek, hogy ne lankadjon a lelkesedésünk.

Hirdetés

A potencianövelő szerek reklámjaihoz hasonlatos bevezető azt jelenti, hogy a BioWare és az Electronic Arts ezúttal egy olyan trailert dob az arcunkba a Mass Effect 3 kapcsán, melyben élőszereplős jelenetek láthatóak. Az egy percbe zsúfolt történésekben rettegő embereket láthatunk, akik nagyon nem szeretnék, hogy idegen civilizáció foglalja el a Földet, valamint felbukkan Shepard is (a férfi), mert ki mástól reméljük a megváltást, ha nem tőle?

Már nem kell olyan sokat aludni ahhoz, hogy ismét szabadságot kelljen kivenni a játék miatt, hiszen nyakunkon a megjelenés. De a Mass Effect 3 élete nem csak játék és mese, hiszen nemrég volt egy kis morgolódás vele kapcsolatban, mégpedig DLC ügyben. Ez egyébként nem meglepő mostanában, hiszen a DLC szabad fordításban valahogy úgy hangzik, hogy NYNP (azaz NYisd Nagyra a Pénztárcád).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)