Hirdetés

Mass Effect 3 - ezúttal a kisérőzene szerzői vannak felháborodva

|

Úgy látszik, a Mass Effect 3 tényleg el van átkozva - kiváló játék, de ilyen-olyan okokból sokakat felháborított.

Hirdetés

A művészeti tevékenységek esetében nagyon fontos, hogy pontosan tüntessék fel a közreműködőket - nem véletlenek a filmek és játékok kilométeres credit listái. 

Mindenki az általa kiérdemelt titulust és megbecsülést várja egy játék kreditjei között.  Mass Effect 3 esetében azonban történt egy kis baki, amitől Sasha Dikiciyan, a Sonic Mayhem egyik fele igencsak kiakadt, és ezt a twitterén tette közzé. Az Electronic Arts ugyanis nem megfelelően helyezte el a játék zenészeit a közreműködök között.  

A Sonic Mayhem több, mint 80 perc zenét komponált a játékhoz, ez is csak az "additional music", azaz a "további zenék" kategóriára volt elég, Akik a "Zenéjét komponálta:" titulust kapták Clint Mansell és Sam Hulick voltak, pedig Clint Mansell mindössze két számot szerzett a játék zenéjéhez. 

Lehet, hogy elsőre ez nem tűnik nagy dolognak, azonban valakit nem megfelelően elismerni a munkájáért az bizony nagyon csúnya lépés. 

Sasha Dikiciyan azért gyorsan hozzátette, hogy ez nem a BioWare hibája volt, akik "csodálatos népek, és mindig csak támogattak minket".

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)