Hirdetés

Mass Effect 3 - Forrongó indulatok a hamukupac alatt

|

Darázsfészekbe nyúlt a BioWare a gyűjtői változathoz szánt DLC-vel.

Hirdetés

Szerda hajnalban kapta szárnyra a szaksajtó a hírt, hogy már a megjelenés napján elérhető lesz egy DLC a Mass Effect 3-hoz. Egyesek szemében ez lehúzás, mások viszont azzal érvelnek, hogy az N7 Collector's Edition bejelentésekor elhangzott, hogy extra küldetés és csapattag is jár az előrendelőknek. Most tehát azért zúgolódnak a rajongók, amiért a BioWare kedvez a jelentősen több invesztálást igénylő gyűjtői változat vásárlóinak, miközben a többiek számára is elérthetővé teszi a pluszt tartalmakat, bár nem ingyen.



Az is vita tárgyát képezi, hogy kivágott tartalomról beszélünk, avagy sem. Akik meghurcolnák a BioWare-t, állításukat a néhány hónappal korábban kiszivárgott anyagokban található szövegfájlokkal támasztják alá, melyek arra utalnak, hogy már akkor készen állt az új Prothean karakter mondanivalója.



A fejlesztők nevében Michael Gamble kért szót, azzal a céllal, hogy tisztába tegyen néhány vitás kérdést. Felhívta rá a figyelmet, hogy a kezdetektől extra tartalommal reklámozták a gyűjtői változatot (bár ennek konkrét mivolta elég későn kristályosodott ki), így jutalmazva az elkötelezett rajongókat. Azt is hozzátette, hogy a From Ashes DLC-n egy külön csapat dolgozott azt követően, hogy elküldték engedélyezésre a Mass Effect 3-at.



Bár a fórumbejegyzés elsődleges célja a kedélyek lecsillapítása volt, mégis gazdagabbak lettünk némi hasznos információval a nálunk március 9-én megjelenő játékkal kapcsolatban. Ilyen például az, hogy a Prothean csapattagot Eden Prime-on találjuk meg egy küldetés keretében, egy új fegyverrel, valamint új öltözékkel a csapattagok számára. Egyébiránt nem ugyanarról az alternatív külső megjelenésről van szó, ami a gyűjtői változat tulajdonosainak amúgy is jár.
Olyan fontos kérdésekre, mint a küldetés játékideje, valamint a DLC ára még nem kaptunk kielégítő választ. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)