Hirdetés

Mass Effect 3 - Könnyed, és humoros lesz

|

A Disney logó ugyan nem tűnik majd fel a Mass Effect 3 elején, de nem is lesz annyira sötét a sztori, mint a második részben.

Hirdetés

Hamarosan egyre több Mass Effect 3 infóra számíthatunk, bár a BioWare még néhány Mass Effect 2 DLC-t is ígér. Casey Hudson elmondása szerint a harmadik rész bár epikus lesz, kissé könnyedebb is lesz, mint a Mass Effect 2.

Hasonló infókat már hallottunk a Mass Effect 2 marketing hadjárata alatt. Akkor a Star Wars szériát hozták fel párhuzamként, ahol is a második rész volt a ledarkosabb, legszomorkásabb. Úgy tűnik, a BioWare tartja magát ehhez a vonalhoz, és a Mass Effect 3 során az epikus csaták közt inkább könnyedséget, és humort találunk majd a galaxisban. Azért arra a perpatvarra kíváncsi leszek, amikor kiderül majd, hogy a második részben hűtlenek lettünk az első részben szeretett hölgyikéhez - ezt a jelenetet persze csak az láthatja, aki volt olyan pimasz, hogy félrelépett...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)