Hirdetés

Mass Effect 3 multiplayer pletykák

|

Makacsul tartja magát a pletyka, miszerint többszereplős játékmód is lesz a Mass Effect 3-ban.

Hirdetés

Létezik egy alapszabály, amiről a sajtó munkatársai szeretnek megfeledkezni, amíg ugyanis nem áll rendelkezésükre hivatalos forrás, vagy kézzel fogható bizonyíték amire hivatkozni lehet, minden értesülés - állítsák be azt mégoly megbízhatónak is - pletykának tekintendő, nem többnek és nem kevesebbnek.



Ezért sem szabad a napokban felröppent híreszteléseket azonnal és feltétel nélkül valósnak és megalapozottnak elfogadnunk, pláne úgy, hogy még a szóban forgó pletykák is egymásnak mondanak ellent.
Történetünk még az E3-on vette kezdetét, amikor hirtelen a játéksajtó fele azt kürtölte világgá, hogy lesz multiplayer a Mass Effect 3-ban. Erre jött a BioWare válasza, hogy nem lesz.
Alig múlt el egy hét, s újfent előkerült a téma. Egyes orgánumok állítják, hogy Gears of War széria Horde-módjához hasonló többszereplős móka lesz a Mass Effect 3-ban, mások, szintén nagyon megbízható belső forrásra támaszkodva cáfolják ezt és négyfős kooperatív módról beszélnek, ami külön erre a célra készült küldetéseket tartalmaz.



Az előbbi állításokat egyik fél sem tudja még bizonyítani, de ha valóban készül valamiféle többjátékos mód, akkor azért minden bizonnyal a BioWare Montreal felel, hiszen a stúdió tavaly direkt multira szakosodott fejlesztőket toborzott.

Nem pletyka viszont, hogy Shepard női kiadása is fel fog tűnni a Mass Effect 3 gyűjtői kiadásának borítóján.


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)