Hirdetés

Mass Effect 3 - Végveszélyben a Föld

|

Sejtettük, hogy a BioWare nem hagyja ki a lehetőséget, hogy megmutassa, hogyan képzeli el bolygónkat a távoli jövőben.

Hirdetés

Még az első Mass Effect egyik küldetése során juthattunk el a Holdra, ahonnan szemügyre vehettük az emberiség bölcsőjét, ám hiába reméltük sokan, a Mass Effect 2 nem hogy közelebb vitt volna bennünket a Sol rendszer legfontosabb planétájához, hanem épp ellenkezőleg.



A minap azonban az EA Store frissen listázott termékei közé felkerült a Mass Effect 3-is, aminek rövid leírásából kiderül, hogy Shepard egy táborba kell terelje az összes fajt, hogy aztán a lelketlen géplények által feldúlt Föld visszafoglalására vezesse őket. A jelek szerint epikus fináléval zárul a Mass Effect trilógia, s egyre valószínűbb, hogy a korábban megszellőztetett, és még ma debütáló BioWare játék valójában a Mass Effect 3 lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)