Hirdetés

Mass Effect: Alapítvány - A képregény

|

Foundation címmel érkezik a következő Mass Effect képregénysorozat.

Hirdetés

Nem ez lesz az első Mass Effect univerzumban játszódó füzetsorozat, hasonló élményben volt részünk a Redemption és Evolution füzeteknek köszönhetően, de találkoztunk már PS3-as interaktív képregénnyel és manga feldolgozással is.

Habár Alapítvány a címe, nem sok köze lesz Asimov klasszikus könyveihez a Mass Effect: Foundation-nek. A történetet Mac Walters, a Mass Effect 2, 3 és néhány korábbi képregény írója jegyzi, így nem lehet okunk panaszra. A sorozatot 12 részesre tervezik, ezen kívül nem sok információt közöltek a készítők, de az alábbi képek alapján elfelejthetjük Shepard-ot és csapatát, az új főhős egy rejtélyes vörös hajú hölgy lesz. A megjelenés egyelőre nem ismert.

Walters egy interjúban azt is megjegyezte, hogy izgatottan várja, mit szólnak majd a rajongók a Citadel című DLC-hez. A letölthető tartalom nem lesz hatással a Mass Effect 3 végére, valamilyen formában pedig Wrex is szerepet kap majd. A DLC méretei miatt Xbox 360-ra két részletben érkezik, fizetni szerencsére csak az első csomagért kell majd, 15$-t. Megjelenés két nap múlva, március 5-én PC-re és PlayStation 3-ra is. Ti beszerzitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)