Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - fontos információkat rejt magában az új teaser

|

A BioWare egy hangulatos kedvcsináló videóval segített nekünk belőni, nagyjából mikor játszódhat majd a Mass Effect: Andromeda.

Hirdetés

Nemrég a BioWare közzétett egy Mass Effect: Andromeda teaser videót, mely fontos információkat árul el a szerepjáték-sorozat legújabb darabjáról. 

Fentebb ti is megnézhetitek ezt a videót, melyben valószínűleg a Ryder testvérpár áll a Holdon és onnan figyelik a Földet. A narrátor arról mesél eközben, hogy a cselekmény 600 évre innen veszi kezdetét, ami minden bizonnyal azt jelenti, hogy ennyi idő telt el, míg a Tejútrendszerből és az Andromedába jutottak a testvérek. Az előzetes alapján a Ryder tesók már a Reaper háború előtt elhagyták a Földet, így még inkább érthetővé válik, miért szögezte le a BioWare, hogy az Andromeda teljes élményt nyújt majd a korábbi trilógia ismerte nélkül is.

Szó esik még az Andromeda Initiative-ről is, mely kapcsán további információkra november 7-én számíthatunk, ami természetesen nem egy véletlenszerűen kiválasztott dátum, ugyanis a rajongók számára ez a hivatalosa Mass Effect nap.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)