Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - ezt tartalmazza a Deluxe kiadás

|

Gyűjtöi kiadást ugyan még nem jelentettek be, de aki hajlandó kicsit többet fizetni a Mass Effect: Andromedáért, mindenféle digitális extrákat kap.

Hirdetés

Tegnap délután publikussá váltak a Mass Effect: Andromeda borítóképei, már akkor tudtuk, hogy lesz egy Deluxe Edition is (mint minden EA játékból mostanában). A tartalmát viszont csak később jelentette be a BioWare.

A Deluxe kiadás valószínűleg párezer forinttal lesz drágább, mint az alap, ezért cserébe pedig egy hétköznapi Pathfinder öltözéket, egy Scavenger páncélt, egy Pathfinder Elite fegyverszettet, egy Pyjak (majom) petet, a betétdalokat digitálisan, illetve egy fegyvereket és felszereléseket tartalmazó multiplayer csomagot kapunk. Az előrendelőknek a Deep Space Explorer páncélzat, illetve 5 darab 50%-os többjátékos booster jár. Aki az Originen vásárolna, választhatja a Super Deluxe Editiont is, mely 20 euróval kerül többe a sima alapnál, és azon felül egy exkluzív Nomad-kinézetet, illetve heti egy booster packot és fegyvereket, cuccokat tartalmazó csomagot ad 20 héten át. Legtöbbeknek a sima Deluxe is elég lesz.

A Mass Effect: Andromeda tavasszal jön PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)