Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - az EA hajlandó tovább halasztani a megjelenést

|

A BioWare-nek 5 hónapja maradt, hogy gatyába rázza a Mass Effect: Andromédát, de a kiadó szerint ha a fejlesztőknek több időre van szüksége, akkor megkapják.

Hirdetés

Jelenlegi információink szerint a Mass Effect: Andromeda az EA jelenlegi pénzügyi évének végéig, vagyis legkésőbb március 31-ig felkerül a boltok polcaira, de nem csinálnak nagy ügyet abból, ha ezt nem sikerül tartani.

A vállalat gazdasági igazgatója, Blake Jorgensen a befektetőknek tartott értekezlet során elmondta, hogy ha ezzel sikerül jobbá tenni a játékot, akkor nem zárkóznak el egy újabb csúszástól sem. Ha a BioWare-nek további hetekre, vagy hónapokra van szüksége, akkor megkapják, a döntést pedig azonnal kommunikálják majd, amint megszületett.

Valószínűleg a néhány nap múlva esedékes N7 napon számos újdonságot is megtudunk majd a játékkal kapcsolatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)