Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - az új trailer a felfedezésre fókuszál

|

A megjelenéshez közeledve a BioWare egyre többet mutat meg a játékból, most a galaxisban található számos felfedeznivalóval ismerkedhetünk meg.

Hirdetés

Nem olyan rég hosszabban is megnézhettük a játékmenetet, és már itt is a következő videó, aminek a középpontjában az aszteroidák és a bejárható bolygók állnak.

Már az előző részekben is sokféle helyen megfordultunk, de az Andromédában még több felfedezésre váró helyszínt kapunk. Az új előzetesben feltűnik a már jól ismert galaxis térkép is, a dolog különlegessége pedig az, hogy minden rajta szereplő planéta és csillag a Tempest ablakából kinézve is látható lesz.

A Mass Effect: Andromeda március 23-án jelenik meg, szóval már csak néhány hetet kell kibírniuk a rajongóknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)