Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - az új gameplay a képességeket és a csapatot mutatja meg

|

A BioWare közzétette játékmenetet bemutató videósorozatának második részét, amelyben közelebbről is megismerkedhetünk a játékos profilokkal, illetve a csapattársakkal.

Hirdetés

Kevesebb mint egy hónap van hátra az Andromeda megjelenésééig, és egyre jobban pörög a marketing. Ma kaptunk két előzetest, az egyik Natalie Dormer szerepéről szól, a másik pedig alább látható.

Eléggé átalakították a játék skillrendszerét az előző részekhez képest, ugyanis kaszttól függetlenül több mint 300 képességfejlesztés közül választhatunk majd, és ha megszerzünk belőlük egy bizonyos mennyiséget, akkor különleges specializálódásokat oldhatunk fel. A hét elérhető profil között bármikor váltogathatunk, akár harc közben is, ezzel izgalmasabbá téve a küzdelmeket.

Társainknak három aktív és két passzív képességük lesz, és nagyjából a megszokott módon adhatunk nekik parancsokat akció közben, de az ő segítségükkel süthetünk el egy-egy erős kombót is. Az egyszerűen csak Power Combónak nevezett képességekkel akár egy kisebb ellenséges csapatot is elintézhetünk.

A Mass Effect: Andromeda március 21-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)