Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - kiszivárgott némi játékmenet, gyorsan nézzétek!

|

Soha nem láttuk még mozgásban a Mass Effect: Andromedát, és hivatalosan nem is fogjuk még egy darabig. Most viszont véletlenül kiszivárgott pár másodperc anyag egy korábbi változatból.

Hirdetés

A Mass Effect: Andromeda várhatóan a júniusi E3 idejében mutatkozik be igazán, addig csak apró információkat kapunk a 2017 elején megjelenő játékról.

Most valami nagyon fura módon kiszivárgott némi játékmenet a játék 2014-es változatából (mostanra nagy eséllyel teljesen máshogy néz ki, de biztosan van, amit a látottak közül megtartottak). Állítólag egy a játékon dolgozó fejlesztő tette közzé saját honlapján, és már csak azért is valószínű, hogy tényleg az Andromedából származik, mert az EA minden eszközt bevet, hogy mihamarabb eltávolítsa mindenhonnan. A videó azt hivatott bemutatni, min dolgozott a meg nem nevezett fejlesztő, így effekteket, és a vadonatúj, rövidtávú repülést lehetővé tevő jetpack működését láthatjuk. Nézzétek meg mihamarabb!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)