Hirdetés

Mass Effect Andromeda - a BioWare elnézést kért egy karakter miatt

|

A stúdió a minap jelentette be, hogy milyen változtatásokra számíthatunk a Mass Effect: Andromeda játékmenetével kapcsolatban, beleértve Hainly Abrams párbeszédét is. Ezt azonban nem tartották elég kifejezőnek, így Twitteren beszéltek róla bővebben is.

Hirdetés

A BioWare nem veszi félvállról a Mass Effect: Andromeda problémáit és minden erejükkel azon vannak, hogyha már megjelenésre nem sikerült minden hiányosságot orvosolni, legalább utólag eloltsanak minden tüzet. Első lépésként tegnap bejelentették, hogy milyen javításokkal készülnek a közeljövőben, amelyek között szerepelt egy olyan részlet is, amelyre sokan felkapták a fejüket: Hainly Abrams dialógusairól van szó. 

A következő két hónapra tervezett változtatások listáján ott szerepelt a transznemű karakter neve is, mivel a BioWare szeretné finomítani a vele folytatott beszélgetéseinket. A csapat ugyanis rengeteg kritikát kapott amiatt, hogy Abrams meglehetősen erőltetett módon adja tudtunkra hovatartozását, így azt az érzést keltik a vele folytatott diskurzusok, hogy csak azért került bele a játékba a karakter, hogy mindenkinek megfeleljenek és nem dolgozták ki megfelelően a szereplő hátterét (ahogy tették azt például nagyon profi módon Dorian esetében a Dragon Age: Inquisitionben vagy Corteznél a Mass Effect 3-ban).

A fejlesztők éppen ezért egy közleményben kértek elnézést a játékosoktól, illetve elmondták, hogy számos eszmecserét folytattak a transznemű közösséggel és javítani fogják a Hainly Abramsszel folytatott beszélgetéseket: a patch után csak akkor fog felfedni Ryder előtt bizonyos információkat a karakter, ha már megbízik benne és ha a játékos úgy dönt, hogy támogatja őt. 

Az 1.05-ös frissítés egyébiránt már elérhetővé vált az Andromédához és többek között javítja az arcmozgást, a szövegek szájra illesztését, a szemeket és lehetővé teszi a galaxistérképen a robotpilótás részek átugrását. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)