Hirdetés

Ingyen tehetsz egy próbát a Mass Effect: Andromedával

|

Most épp ingyen behúzható PS4-re a kevesebb mint egy éve megjelent Mass Effect játék, amit pont elég ideig nyüstölhetsz ahhoz, hogy eldöntsd, megéri-e neked a vásárlás.

Hirdetés

Konzolon általában csak az előfizetők kapnak ingyen játékokat, de most PlayStation Store-ból bárki letöltheti a BioWare legfrissebb alkotását. Ha lecsaptatok a játékra, akkor 10 órán át díjmentesen élvezhetitek azt. 

Hirdetés

Tavaly márciusban jelent meg a Mass Effect: Andromeda, és nem aratott osztatlan sikert a rajongók körében. Aki viszont el tud vonatkoztatni attól, hogy ez egy Mass Effect játék, jól szórakozhat vele. Az EA Accessben már egy ideje elérhető, de a szolgáltatás nincs PS4-en. Valószínűleg éppen ezért döntöttek amellett, hogy külön elérhetővé teszik egy 10 órás trial keretei között az Andromédát.

Ahhoz, hogy megszerezzétek a játékot, látogassatok el erre az oldalra, jelentkezzetek be PlayStation felhasználói fiókotokkal (ha nincs, regisztráljatok egyet, aztán majd ha vesztek PS4-et, jól fog jönni, hogy már egy játékotok van), rakjátok a kosárba a játékot, majd fejezzétek be a vásárlást.

Most tehát végre az EA Accesst mellőzni kényszerülő PS4-es játékosok sem maradnak ki a próbaidőből. Ha ezalatt megszeretitek a Mass Effect: Andromedát, akkor később a digitálisan a Standard Recruit és a Deluxe Recruit kiadások közül válogathattok. Előbbi egyébként a Turian Soldier Multiplayer Recruit Pack nevezetű csomagot is tartalmazza az alapjátékon túl. 

A PlayStation Store megzavarodása miatt rövid ideig úgy tűnt, hogy a teljes játék lett ingyenes. Miután kiderült, hogy nem, a cikket ennek megfelelően módosítottuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)