Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - keményebb nehézségi szintet hoz a következő frissítés

|

Az Andromeda többjátékos módja egyike volt a játék szórakoztatóbb részeinek. Ez kap egy kis extrát a legközelebbi tartalmi csomagban.

Hirdetés

Érkezett egy új trailer, amiben a Mass Effect: Andromeda többjátékos módjának új nehézségi szintjét, a Platinumot láthattuk. Az EA és a BioWare rövid videójában egyelőre annyi szerepelt, hogy még keményebb kihívások várnak ránk, remélhetőleg még durvább jutalmakért.

A Mass Effect: Andromeda többjátékos módjában egy csapattal mehetünk PVE, horda mód alapú küldetésekre. A karaktereinkkel Bronz, Silver és Gold nehézségekben küzdhetünk jelenleg, ehhez csatlakozik majd a következő fokozat.

A hír alig néhány nappal azután érkezett, miután kiderült, hogy nem lesznek egyjátékos DLC-k a játékhoz. Az EA nagyrészt letette a Mass Effect projektet, és csak egy kis csapat maradt, akik a multit fogják csiszolgatni. Ahhoz a részhez még számíthatunk újdonságokra a jövőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)