Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - így szerezheted meg az N7 páncélzatot

|

Aki a nosztalgia jegyében szeretné kedvenc űrjuhászunk felszerelését hordani, annak bele kell majd fektetnie némi munkát. Na, azért persze nem olyan sokat.

Hirdetés

A Mass Effect: Andromeda galaxisa rengeteg új kincset rejt, de aki egy ismerős érzésre vágyik, az is megtalálhatja amit keres. Csak egy kis kutatás és rengeteg nyersanyag kell hozzá.

Az N7-es páncélzat kicraftolható, de nem olyan egyszerű, amennyire mi szeretnénk. Első lépésként gyűjts össze rengeteg Research pontot. Kapd elő a scannert, és futtasd le mindenen, aminek köze lehet emberi/turian/vagy bármely más, ismerős lény civilizációjához.

Ha kikutattad a fél galaxist, akkor irány a Research Terminal ahol a "Milky Way" fület kell keresned. Itt kikutathatod a tervrajzokat az N7-es páncél 4 darabjához. A tervrajzokat a már említett kutatási pontokkal tudod megnyitni.

Ha ez megvolt, akkor a Development menüben turkálva megnyílik a lehetőség a darabok megépítésére. Ezekhez szükséged lesz a következő nyersanyagokra: Copper, Iridium, Platinum és  Omnigel Canisterek.

A szükséges cuccokat a bolygófelszíneken találod. Egy kis turkálásba kerül majd, de a végeredmény egy olyan páncélzat lesz, ami nagyban erősíti majd a Biotic képességeket. Még ha nem is használsz ilyesmit, a cucc annyira menő, hogy megéri a bányászatot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)