Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - ez lesz a Paragon-Renegade rendszer helyett

|

Míg a korábbi Mass Effect játékokban az, hogy milyen választ adtunk a beszélgetések során, Paragon vagy Renegade pontjainkat növelte, az Andromedában egy kicsit más lesz a rendszer.

Hirdetés

A Mass Effect: Andromeda sok szempontból egy új kezdet a sorozatban, ezért most érdemes nagy változásokat bevezetni. A BioWare jól átgondolt mindent, és sok dolog másképp lesz, mint az első trilógiában volt.

Egyebek mellett megváltozik az, hogy a dialógusok során adott válaszaink pontosan mit befolyásolnak. A Paragon-Renegade rendszerrel az volt a gond, hogy aki eldöntötte, melyik felé szeretne húzni, az el sem gondolkodott a válaszokon, automatikusan azt választotta, amivel az egyik vagy a másik skálát növelte. Az új rendszer inkább az egyetértésről és egyet nem értésről szól, arról, hogy a játékos maga mit gondol helyesnek. Erről Mac Walters rendező beszélt, és elmondta azt is, hogy ettől a dialógusok érdekesebbé válnak. 2-4 féle hangnemben lehet majd kifejezni gondolatainkat, mint azt a tavaly decemberben kiadott gameplay trailerben is láthattuk (1:34 körül).

Szerintetek ez a jobb, vagy jó volt a Paragon-Renegade rendszer is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)