Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - beállíthatjuk majd a látószöget

|

A Mass Effect legújabb részében nem kell aggódnunk majd a FOV beállítás miatt, legalábbis PC-n biztosan lesz erre lehetőség.

Hirdetés

Gyakran van probléma abból, hogy még a legnagyobb megjelenések is csak szegényes PC-s portokat kapnak, rossz teljesítménnyel és felszínes beállítási lehetőségekkel. Szerencse az utóbbi időben azért már akadtak nagyon jó ellenpéldák, és úgy néz ki, hogy a Mass Effect: Andromeda asztali verziója miatt sem kell annyira aggódnunk.

Már elég sok felvételt megnézhettünk a Mass Effect-sorozat következő részéből, azonban eddig még nem sok szó esett arról, hogy mennyire babrálhatunk majd a játék beállításaival. Egy rajongó a Twitteren kérdezte most meg a játék vezető dizájnerét, Ian S. Fraziert, aki szerencsére biztató választ adott:

A másik nagy kérdés a játékkal kapcsolatban a minimum rendszerigény, de egy másik tweet alapján erre is következtethetünk:

A játék producere, Michael Gamble szerint a GeForce 745 asztali változata már elég kell, hogy legyen, persze azért feltételezhető, hogy nem a legmagasabb beállításokon fogunk játszani ezzel a kártyával. A Mass Effect: Andromeda megjelenés március 21-én várható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Ti mennyire várjátok? Milyen vasat fogtok alá tenni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)