Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - így teljesít a PC-s változat

|

Egy nemrég közzétett tesztből kiderült, hogy a BioWare új játéka nagyon jól teljesít még régebbi konfigurációkon is.

Hirdetés

Megjelent végre a Mass Effect következő fejezete, és ugyan az animációk tényleg nem a legjobbak, azért a rajongók már bele is vetették magukat az űrkalandba. Természetesen mi is, de Chava jelenleg konzolon veszett el a BioWare univerzumában, és azért nem árt, ha beszélünk egy kicsit a PC-s verzióról is. A Dark Side of Gaming PC-s tesztelgetése éppen kapóra jön ehhez, amit a Mass Effect Andromeda gépigény tükrében érdemes pár szóban kibeszélni.

A teszt során kiderült, hogy a szép látvány mellett kiváló teljesítményt is nyújt a Frostbite 3 motor. Egy Intel i7-es CPU-val és az Nvidia GTX980Ti kártyájával maximum beállítások mellett, 1080p-s felbontásban 60 fps feletti értékeket produkált az Andromeda.

Az ennél jóval gyengébb GTX680-at már megizzasztotta a játék, de ugyanilyen beállítások mellett átlagosan közel 30 fps-sel futott, alacsonyabb beállításokkal pedig értelemszerűen még magasabb képkockaszámot lehet elérni.

Végsősoron a srácok megállapították, hogy az Andromeda gyönyörű és kiválóan fut PC-n, de a modellekkel és az animációkkal valóban vannak komoly gondok. Sőt, tegyük hozzá - mert pont erről beszélgettünk a napokban a szerkesztőségben -, egyelőre a tartalom és a hangulat sem hozza azt a szintet, amit a trilógia teremtett.

De a teljesítménnyel legalább egyáltalán nincs probléma, ez valamelyest ellensúlyozza az alkotás hiányosságait.

Ti mit gondoltok? Mik a tapasztalatok eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)