Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - Season Pass nem lesz, és az EA Access előfizetők is örülhetnek

|

A Mass Effect: Andromedához valószínűleg jönnek DLC-k, azonban ezekre nem lehet egyben befizetni.

Hirdetés

A héten megtudtuk, hogy március 23-ára várható Mass Effect: Andromeda megjelenés, ami nagyon nincs már messze. A következő hetekben megtudunk sok mindent, amit még nem tudunk, és a BioWare emberei is beszédesebbek lesznek.

Aaryn Flynn vezérigazgató Twitteren válaszolt pár kérdésre. Tőle tudjuk, hogy Season Pass nem lesz a játékhoz, viszont arra, hogy készül-e DLC, és ingyenesen teszik-e elérhetővé, csak annyit válaszolt, hogy erről később fognak beszélni. 

Közben a hivatalos Mass Effect csatorna is reagált, ott azt kérdezte egy rajongó, hogy az EA Access felhasználók korábban férhetnek-e hozzá a játékhoz. A válasz, hogy igen, korlátozott ideig korábban lehet játszani, ami jelentheti azt is, hogy ingyenes trial lesz, mint a Battlefield 1 és több más játék esetében, vagy azt, hogy az előrendelők kapnak lehetőséget előbb játszani. Szerencsére előbbi a valószínűbb, de részleteket még nem tudni, ahogy az sem tiszta, az Origin Access-esek (azaz a PC-sek) számára szintén él-e az ajánlat.

A megjelenésig még elég idő van arra, hogy végigjátsszátok a most ingyen megszerezhető Mass Effect 2-t. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)