Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - holnap jön az új előzetes, Shepard beköszön

|

Holnap érdemes lesz figyelni a netet, ha szeretnétek többet látni a Mass Effect: Andromedából, és megtudni, hogyan kapcsolódik az új sztorihoz Shepard parancsnok.

Hirdetés

A héten lecserélődött a Mass Effect minden közösségi média oldalának profilképe az Andromeda Initiative logójára. Nem kell sokat várni, hogy újabb infókat kapjunk.

Holnap ugyanis valamikor, valószínűleg este 6 felé befut a Mass Effect: Andromeda következő előzetese, ami várhatóan elárul egy keveset a játék történetéről, illetve a csapatról, akik Ryderrel tartanak nagy kalandjára. Az alábbi, nagyon rövid előzetes az Andromeda galaxist mutatja meg, és egy női hangot hallhatunk alatta, ami nem máshoz, mint a női Shepard parancsnokhoz, az első játék egyik főszereplőjéhez tartozik. Már ettől is megdobbant a szívünk.

További infókért holnap nézzetek vissza.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)