Hirdetés

Mass Effect anime készül

|

A BioWare, a FUNimation és a T.O Entertainment bejelentette, hogy egész estés anime készül a Mass Effect alapján.

Hirdetés

2012 nyarán tervezik bemutatni a Mass Effect animét, minek köszönhetően egy újabb szeletkéjét ismerjük meg ennek az izgalmas univerzumnak, amit sokan a 21. század Star Wars-ának kiáltottak ki.



A tokiói T.O Entertainment készíti majd a rajzfilmet, a produceri feladatokat pedig a BioWare és a FUNimation közösen látja el. A BioWare részéről Casey Hudson executive producer ugyanebben a minőségben vesz részt a projektben, lelkesedését pedig nem rejtette véka alá.



"Az elmúlt néhány évben különböző részeit mutattuk meg a Mass Effect univerzumnak különféle médiumokon (játékok, regények, stb.) keresztül, ezért nagyszerű lehetőségnek tartom, hogy a történetet egy újabb médiumon (anime) keresztül egészíthetjük ki.
Az együttműködés a FUNimation-nal biztosítja, hogy a Mass Effect gazdag univerzumát a legjobb minőségben keltsük életre ugyanúgy figyelve a részletekre, mint ahogy a játékok esetében tettük."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)