Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - regényben bővül tovább a történet

|

Sokan azt gondolták, egy DLC-ben ismerhetjük meg az Androméda-galaxis felé elveszett hajó történetét, ehelyett a Mass Effect: Annihilation című regényben olvashatunk majd ezekről az eseményekről.

Hirdetés

A Mass Effect: Andromedához már biztosan nem kapunk egyjátékos DLC-t, így viszont a játékon belül már biztosan nem fogjuk megismerni a Hyperion és a többi bárka mellett elinduló másik hajó történetét, amire rengeteg rajongó számított egy esetleges letölthető küldetéscsomagban. Teljesen azért nem hagyja homályban a történetet az EA, egy regényből ismerhetjük majd meg ezt a sztorit.

Hirdetés

A Mass Effect: Annihilation szerzője Catherynne M. Valente lesz, aki ugyan eddig elsősorban a fantasy műfajában jelent meg, de sok mással is kísérletezett már. A regény a Keelah Si'yah nevű bárka történetét meséli el, amin húszezer utas, köztük a drell, elcor, batarian és quarian fajok képviselői indultak el az Androméda-galaxis felé, de amint a Mass Effect: Andromedából tudjuk, soha nem érkeztek meg. A történet rövid összefoglalása alapján pedig ez nem is véletlen.

"A bárka fedélzetén egy kórokozót fedeznek fel, miután számos drellt holtan találnak a hibernációs kapszulájukban. Ahogy a kórokozó fajok között is terjedni kezd, a hajó rendszerei is elkezdenek meghibásodni, ezzel egyértelművé téve, hogy nem balesetről van szó."

- áll a regényt bejelentő blogbejegyzésben.

Hogy minderről olvashatunk-e magyarul, azt még nem tudjuk, azt viszont igen, hogy az eredeti, angol nyelvű változat 2018. június 26-án jelenik meg Amerikában és az Egyesült Királyságban.

Ti elolvassátok majd a regényt, vagy inkább úgy tesztek, mintha az Andromeda meg sem történt volna?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)