Hirdetés

Mass Effect, Baldur's Gate 3 és Overcooked - ezzel játszunk karácsonykor

|

Fantasztikus kalandok várnak ránk a Tejútrendszerben, az Elfeledett Birodalmakban és a világ legveszélyesebb helyén: a konyhában.

Hirdetés

Bár elsőbbséget élvez a családdal töltött idő, a rokonlátogatás és a hasonló programok, ez nem jelenti azt, hogy teljesen a háttérbe szorítanánk kedvenc hobbinkat az ünnepek alatt. Igyekszünk minden lehetőséget kihasználni a kihagyott címek pótlására, vagy épp arra, hogy ismerős, de számunkra sokat jelentő élményekkel töltekezzünk fel.

Paca - Végre hátra lehet dőlni, el is kezdtem darálni az elmaradásokat, először még csütörtökön a Jusant-nal, egy laza, mászós, aranyos indie játékkal, de a (le)játszási listán van a Cocoon, a Dave the Diver és a Chants of Sennaar is. Hogy aztán az ünnepek között a Resident Evil 4, a Baldur's Gate 3, vagy az Alan Wake II szolgáltat-e majd elfoglaltságot, még kérdéses, persze családlátogatások közepette esélyes, hogy társasozni többet fogok, mint videojátékozni.

Hirdetés

HP - Hát persze, hogy rácsúsztam végül a Baldur's Gate 3-ra, elveszetten kívánok nagyon boldog ünnepeket nektek.

mazur - Kajakómában, kanapén szuszogva valami kis nyugis, enyhén agyalós, de inkább csak bámészkodós játékra készültem, mint a Cocoon vagy a Viewfinder - de úgy fest, nem jön össze, mert a legkisebb gyermek elképesztő wellness központot fejlesztett erdei szellemeknek a Spirittea-ben, úgyhogy jó eséllyel csak nézem majd, ahogy pörgeti a bizniszt.

Kaci - Gamer család vagyunk, úgyhogy kénytelen voltam néhány dolgot letörölni a PlayStationről, hogy helyet csináljak a party játékoknak. A Tricky Towers, a Super Mario Party, a KeyWe, a Death Squared, és mivel a főzést nem tudják megunni, nyilván az Overcooked is előkerül majd.

Dawe - Minden december 24-én indítok egy új Mass Effect playthrought, ez már afféle karácsonyi hagyomány, úgyhogy irány a Citadel a legújabb Shepardömmel. Aztán, ha marad még időm, befejezem a Strayt.

Szada - Reményeim szerint három dolgot fogok ismételgetni. Amikor éppen nem finom kajákat habzsolok a család körében, akkor a Starfieldet nyüstölöm, és amikor nem bolygóról bolygóra ugrálok fenntartani a rendet, akkor építgetem a LEGO Harry Potter Magyar Mennydörgő szettet, mert azt csiripelték a madarak, hogy azt kapok karácsonyra.

kristfvarg - Hiba volt végigpörgetnem a PlayStation Store ünnepi leárazását, ahol egyből szemet szúrt a csupán 4 ezer forintot kóstáló Need for Speed Unbound, amit gondolkodás nélkül meg is vásároltam. Fogalmam sincs egyébként, hogy miért, hiszen ez ismételten a jobbnál jobb idei játékokkal felduzzasztott backlogom rovására ment. Mindenesetre az Unboundba már beletoltam pár órát, és eddig kifejezetten jól szórakozom.

Zs - Túl gyorsan pörög az élet, mert jól emlékszem, hogy tavaly ilyenkor is arra panaszkodtam, hogy karácsonykor tulajdonképpen kevesebb szabadidőm szokott lenni, mint egyébként. Az idén sem számítok másra a betervezett programok mellett, így örülök, ha legalább a Lego City Undercovert be tudom fejezni, vagy belehajtani 1-2 versenyt a Star Wars Episode I Racerbe.

Kivi - A Modern Warfare III multi fog leginkább pörögni, de nekiesek a Mortal Kombat 1 legújabb Invasions szezonjának, miközben próbálgatom Quan Chi kombóit. Új szezon kezdődött az MLB The Show 23-ban is, ahol már az összes szett összes lapját lehet használni, így nem hagyom ki a lehetőséget, hogy az igazi "God Squad" is pályára lépjen végre.

Hunter - A Granblue Fantasy Versus: Rising megjött, és alig várom, hogy vállalhatatlan mennyiségű meccset toljak bele. Egy gyönyörű verekedős címről van szó, amit nagyon vártam már, és nagyon szeretném az összes karaktert kipróbálni benne. Két vereség között azért benézek majd a Final Fantasy XIV-be is. A közösség nagyon mókás karácsonyi és újévi bulikat szokott rendezni online, szóval megyek partizni (és dungeonöket tankolni).

Chava - Sikerült magam csupa időtemetővel körülvennem az ünnepekre: míg egyik nap az első végigjátszás során kihagyott küldetéseket pipálgatom a Starfieldben, a másikon a sötét varázslatok kivédését gyakorlom a Hogwarts Legacyben, a harmadikon a von Valancius ház befolyásának kiterjesztésén fáradozom a Warhammer 40,000: Rogue Traderben, a negyediken pedig próbálok megszabadulni a belém ültetett illithid parazitától a Baldur's Gate 3-ban.

Most viszont át is engednénk a terepet, hogy kommentben megírhassátok, mivel töltitek a karácsonyt. Mindegy, hogy játékkal vagy valami mással, a lényeg, hogy boldogan teljen. Ezt kívánjuk nektek mindannyian.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)