Hirdetés

Mass Effect - DLC közeleg

|

Örömhírrel szolgálhatunk a Mass Effect rajongóknak, hiszen nem csak patch, de mint kiderült a Comic Conon, új DLC is közeleg.

Hirdetés

Bazsowicz kolléga már jelezte, hogy hamarosan javítást kap a Mass Effect,és most a Comic Con alkalmából azt is megtudtuk, hogy újabb DLC is készülődik. Mikor a megjelenési dátum került szóba, a nyilatkozó BioWare alkalmazott, nem nagyon tudott sajnos mit mondani, inkább a közeljövőben megjelenő javításra terelte a szót. Ez ügyben sem tudott azonban pontos megjelenési dátummal szolgálni, csak annyit mondott, hogy néhány hónapon belül megkapjuk, és a néhány hónap az semmiképpen sem hat, inkább kettő. A DLC tartalmáról sem derült ki semmi, de vigasztaljon a tudat, hogy bár az első sem volt valami hatalmas cuccos, de azért érdemes volt vele szórakozni kicsinyt. Reméljük a mostani is ilyesfajta lesz, aztán több már nem is nagyon kell, hiszen nemsokára jön a második rész - elméletileg.

 

mass-effect-screenshot-2.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)