Hirdetés

Mass Effect - Hamarosan érkezik az új DLC?

|

Manapság mindenki a Mass Effect 2 hírekre gerjed, de talán akadnak még akik emlékeznek a BioWare ígéretére, miszerint az első részt sem hanyagolják.

Hirdetés

Hivatalosan semmiféle hír nem érkezett a második Mass Effect DLC-ről azóta, hogy az augusztusi megjelenésről pletykáltak a bennfentesek. Sajnos a BioWare még mindig erősen hallgat, de néhány szemfüles szörfölő érdekes dolgokat vett észre.

Az Xbox360Achievements.org új öcsiket fedezett fel, melyből kiderülhet, hol is játszódik az új Mass Effect DLC. Az infók szerint egy űrállomáson kalandozhatunk, melynek neve Pinnacle Station, és a hangsúly a változatos harci helyzeteken lesz. Mivel hivatalos bejelentés nem történet, így dátum sincs sajnos, pedig a rengeteg Mass Effect 2 infó meghozza az ember kedvét az első rész újrajátszására is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)