Hirdetés

Mass Effect - Javítást kapnak a PC-s játékosok

|

Hamarosan Mass Effect frissítésnek örülhetnek a PC-s játékosok, a BioWare visszajelzések alapján dolgozik a javításon.

Hirdetés

Chris Priestly (BioWare kommunikációs vezető) a hivatalos Mass Effect fórumokon tegnap bejelentette, az asztali rendszerekre megjelent verzióhoz hamarosan javítócsomag érkezik. A fejlesztőstúdió galaktikus szerepjátékának PC-s követői egy meghatározatlan időpontban tapaszhoz jutnak, melynek tartalmát nagyban meghatározták a közösségi fórumra beküldött jelentések és orvoslásra szoruló problémák. Mindezért természetesen illedelmesen köszönetet hintettek a felhasználók örömteli orcájára. A Mass Effect digitális disztribúciós modelljének kapcsán jogosan felmerülhet olvasóinkban a kérdés: milyen formában kerül terjesztésre a frissítés? Megnyugodhatunk, legyen szó dobozos, Steam-es vagy egyéb digitális formában lekapott verzióról, mindegyikhez elérhető lesz az ápdéjt. Megjelenéséről és tartalmáról időben tájékoztatnak bennünket a BioWare munkatársai.

masseffect.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)