Hirdetés

Mass Effect - Jelenetek a PC-s verzióból!

|

A BioWare aktuális nagyágyújának PC-s változatából futott be néhány mozgókép az EA tavaszi bemutatója keretében.

Hirdetés

Az Xbox360-on szép sikereket elért, eredeti (gy.k.: nem licencelt) sci-fi univerzumban játszódó szerepjátékban az emberiség a nála eonokkal öregebb fajok szemében primitív, agresszív és cseppet sem veszélytelen. Ennek ellenére, vagy talán éppen ezért kapnak meghívást egy intergalaktikus tanácsba, ahol az univezum sorsát befolyásoló döntések születnek. A játékos a tanács felügyelete alá tartozó Spectre ügynökök sorát erősíti, s feladata egy szabadúszóvá vált ügynök kézre kerítése.
A PC-s verzió a platform igényeihez és lehetőségeihez igazított irányítást, átdolgozott interfészt és elvileg részletesebb grafikát kap. Szó volt még egy kifejezetlen kellemetlen és kényelmetlen aktivációs módszerről, amely nem csak a warezolóknak, hanem a becsületes vásárlóknak is rengeteg bosszúságot okoztt volna. Ebből végül nem lett semmi. A megjelenés időpontja az Atlanti-óceán túlfelén május 28-ra, míg Európában június 6-ra esik.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)