Hirdetés

Mass Effect - Jön a mozifilm

|

A Legendary Pictures és a Warner Bros. csapott le a BioWare sikerjátékának megfilmesítési jogaira.

Hirdetés

Január óta tudjuk, hogy Hollywood Mass Effect filmet akar, hát nagyon úgy néz ki, hogy megkapja.



A Batman: Begins!, The Dark Knight, 300 és Watchmen mozikat jegyző produkciós cég, a Legendary Pictures vásárolta meg a Mass Effect filmes jogait, és a filmipar legtőkeerősebb óriásával, a Warnerrel karöltve közösen finanszírozza majd az adaptációt. A forgalmazást egy az egyben a nagyobbik cég vállalta magára.
A rendező, illetve a főbb szereplők személyéről még nem született döntés, ami nem is csoda, hiszen még csak most készítik elő a forgatókönyvet.



A feladatról azzal a Mark Protosevich-csel tárgyalnak, aki az I Am Legend és a jövőre érkező Thor képregényfilm szkriptjét követte el. A produceri tennivalókat Thomas Tull, John Jashni, valamint az Arad testvérpár, Avi és Ari látja el. A BioWare is képviselteti magát annak érdekében, hogy ne egy kiherélt, lélektelen, az eredetire még távolról sem emlékeztető Mass Effect adaptáció szülessen. A cégalapító Ray Muzyka és Greg Zeschuk, illetve Casey Hudson is executive producerként veszi ki részét a munkálatokból.




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)