Hirdetés

A BioWare szerint még nem végeztek a Mass Effect szériával

|

Bár jelenleg az Anthem áll a középpontban, azonban a Mass Effect sincs elfelejtve.

Hirdetés

A kultikus Mass Effect trilógia után az egy új szakasz nyitófejezetének tervezett Andromeda finoman szólva sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, amely nem csupán a pontszámokon, de az eladásokon is alaposan meglátszott, az EA jegelte is egy időre a franchise-t. Jelenleg a BioWare minden figyelmét az Anthem köti le - valamint egy kis csapat dolgozik az új Dragon Age-en is -, azonban ez nem jelenti azt, hogy az Andromédával együtt befellegzett a Mass Effect névnek is. 

Hirdetés

Mike Gamble producer tavaly novemberben már pozitívan nyilatkozott a Mass Effect jövőjéről, most pedig a stúdió executive producere, Mike Darrah és vezetője, Casey Hudson osztotta meg biztató gondolatait a Polygonnak. Darrah szerint egyértelműen nem végeztek még a Mass Effecttel, rengeteg elmesélésre váró történet maradt még, van egy csomó érdekes hely, amit fel lehet fedezni és folytathatnak olyan sztoriszálakat, amik az Andromédában vannak és olyanokat is, amik a Mass Effect 3-ban. Hudson hozzátette, hogy számára nagyon is él a széria, folyamatosan olyan dolgokon gondolkodik, amik nagyszerűek lennének hozzá, már csak idő kérdése, hogy visszatérjenek hozzá. 

Tekintve, hogy az Anthemhez folyamatosan szeretnék gyártani a tartalmat és már a következő Dragon Age is formálódik, mi óvatos becslésekkel is azt mondanánk, hogy a Mass Effect következő felvonására valószínűleg még jó pár évet várhatunk majd. Az viszont izgalmas gondolat, hogy a Mass Effect 3-at is megemlítették. Ti minek örülnétek, hogyan folytassák a franchise-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)