Hirdetés

Mass Effect - Nem kell majd erőmű?

|

Az IGN készített interjút Diarmid Clarke projektvezetővel, aki hosszabban értekezett a PC-re készülő változatról.

Hirdetés

Mint ismeretes, a munkálatok oroszlánrészét a Demiurge, főként bedolgozásból élő csapata végzi. A BioWare a szigorú felügyeleten túl többek között az új kezelőfelülettel és egyéb főként dizájnbéli változtatással járult ehhez hozzá. A taktikai HUD elvileg csak akkor válik láthatóvá, ha a Space lenyomásával megállítjuk a játékot. Clarke elmondása szerint az új HUD miatt is csúszik a megjelenés, de már eljutottak arra a pontra, ahol semmilyen új tartalmat nem kívánnak beépíteni, tehát csupán a hibakeresésre kell koncentráljanak. Habár konkrétumokat nem említett, úgy nyilatkozott, hogy két évesnél nem régebbi konfigurációkon kifogástalanul fut majd a játék. Céljuk, hogy minél szélesebb vásárlói réteghez juthasson el. Az olykor-olykor közbeszóló Matt Adwood szavaiból kiderül, hogy az X360-ra letölthető Bring Down the Sky-t nem építették be a PC-s változatba. Ettől függetlenül lesz majd letölthető extra tartalom, csak nem biztos, hogy pont ugyanez. Az interjú teljes szövegét itt olvashatjátok.

Mass Effect - 2. kép Mass Effect - 10. kép


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)