Hirdetés

Mass Effect patch érkezett

|

Sajnos nem a beígért DLC érkezett meg, csak egy sima patch, ennek ellenére letöltése javallott.

Hirdetés

A BioWare nem feledkezik meg azokról a népekről sem, akik esetleg kihagyták a Mass Effect első részét, de látván a hatalmas Mass Effect 2 hype-ot, esetleg vásárlásra vetemednek. Esetleg azoknak próbál kedveskedni, akik  felfokozott várakozás közben nekiállnak újra.

Nem is annyira érdekes, hogy miért adtak ki egy új javítást, inkább örüljünk neki, mert akad benne egy-két érdekesség is. Talán hamarosan érkezik a jó ideje ígérgetett DLC, és nem akarták, hogy bármi hiba maradjon a játékban. A mostani patch egy rakat bugot javít (mondjuk én egyikkel sem találkoztam), valamint végre megszerelték Garrus pofázmányát, és végre az ő képe sem úgy néz ki, mintha 2003-ból maradt volna itt. Sőt, az összes Turian megkapja az arcukat ékesítő rajzokat. Már csak ez miatt is érdemes letölteni, például innen. (Steam felhasználók ne töltsék le, nekik automatán települ, ha a Valve elkészül vele)

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)