Hirdetés

Mass Effect PC- ARANY!

|

Shepard kapitány PC-s kiruccanásának munkálatai végre révbe értek. Már csak a sorozatgyártás van hátra és júniusban miénk lehet a Mass Effect.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben komoly felháborodást keltett, hogy a BioWare csapata a BioShock-hoz hasonló aktíválós rendszert építene a Mass Effect PC-s verziójába. Az elégedetlenkedők egy emberként hördültek fel a hír hallatán és ugyan a csapat megtartja a védelmi rendszerének aktíválós részét, csak kicsit "enyhítve" tálalja mindezt. 


Tegnap este újfent hallatott magáról Shepard kapitány és legénysége, de szerencsére sokkal kellemesebb formában tették mindezt. A játékot készítő BioWare ugyanis késő este a játék hivatalos oldalán bejelentette, hogy aranyba ment a Mass Effect PC-s konverziója, mely a tengerentúlon május 28-tól, míg Európában június 6-tól lesz megvásárolható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)