Hirdetés

Mass Effect - Több, mint trilógia?!

|

A BioWare komolyan veszi a Mass Effect univerzumot. Az EA pedig komolyan veszi az üzleti lehetőségeket.

Hirdetés

A Mass Effect alapvetően trilógiának indult. Sőt, a hivatalos álláspont továbbra is az, hogy a harmadik résszel lezárul a történet. A BioWare szerint legalábbis ez a terv. Igen ám, csakhogy ott az EA is, aki ugye szerti a folytatásokat. Új platfromok, és véget nem érő folytatások lebegnek lelki szemeik előtt.

Mivel a Mass Effect neve jól cseng, simán elképzelhető, hogy többet is kapunk három résznél. Ez derül ki Greg Zeschuk legújabb nyilatkozatából is. "Azt mondtuk, hogy a Mass Effect trilógiának készül. Az tehát bizonyos, hogy a harmadik rész napvilágot lát, de akár több rész is elképzelhető, ha minden jól megy" - mondta Greg. Ez most így nagyon jól hangzik, hiszen mindenki be van indulva Mass Effect 2 ügyileg, de ne feledjük, hogy ha a történet szép, kerek módon véget ér a harmadik részben, akkor kissé nyögve nyelős lehet tovább nyújtani. Persze a Mass Effect univerzumban rengeteg dolog történhet, és a BioWare garancia arra, hogy mindig minőségi játékot kapunk - eddig legalábbis. Az mondjuk jó ötlet lehet, ha Shepard parancsnok nyugdíjba vonul, vagy letelepedik, vagy elhalálozik és új főhős indul új kalandokra. Akkor jöhet a következő trilógia...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)