Hirdetés

Masszív betekintést kaptunk a Starfield játékmenetébe

|

A Bethesda és a Microsoft a Starfield Directben közel félórán át mutogatta a sci-fi játékát.

Hirdetés

A Microsoft idén két igazán nagy dobással készül még: az új Forza Motorsporttal és a Starfielddel. Bár az Xbox Games Showcase során az előbbi is felbukkant, a fejlesztők külön műsorban prezentálják majd bővebben, hogy mire számíthatunk az új versenyjátéktól, ahogyan a Starfield is saját műsort kapott az xboxos show végén, ahol a játékmenet minden fontos részéből combosabb ízelítőt adtak Todd Howard és a többiek idegenvezetésével. 

A közel félórás Starfield bemutató során belekóstolhattunk a különféle világok felfedezésébe, az FPS és TPS nézet közötti váltogatásba, a harcrendszerbe, megvizsgálhattuk az űrhajónkat belülről és az űrben való közlekedést is, valamint komolyabb szerepet kaptak a karakterek, a küldetések, a történetszálak, az ellenfelek és a frakciók is. A fejlesztők többek között részletgazdag környezetet és kidolgozott szereplőket, döntési lehetőségeket, valamint a karakterünk aprólékos testreszabását ígérik (nemcsak a kinézetét, hanem a hátterét és a készségeit is a saját ízlésünkre formálhatjuk).

Hirdetés

A harcokat többféleképpen is megközelíthetjük, használhatjuk a kismilliónyi fegyver egyikét, mehetünk ököllel vagy pengével, robbanthatunk és mindezt akár jetpackezés közben is, a skillekkel pedig a saját stílusunkra szabhatjuk majd a játékmenetet. És nem csak akkor, ha a földön járunk, a levegőben is: az űrhajónkat is folyamatosan bütykölhetjük, minden részét tuningolhatjuk és alakíthatjuk, amik a statjai mellett a belsejének funkcióit is befolyásolják, és ezekre nagy szükség lesz, hiszen látványos űrharcokban lehet majd részünk, ahogyan azt láthattuk is a videóban. Fontos lesz az is, hogy milyen társakat fogadunk magunk mellé, mindegyiknek lesznek a saját erősségei és gyengeségei, illetve személyisége. A cél minden játékelem esetében a változatosság volt. 

Annyi minden történik ebben a fejlesztői nyilatkozatokkal tarkított gameplay videóban ezeken kívül is, hogy lehetetlenség mindenre kitérni, ezt nektek is látnotok kell: 

A Starfield szeptember 6-án érkezik meg PC-re és Xbox Series X/S-re. Titeket meggyőzött?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)