Hirdetés

Masszív gameplay videó mutatja be a Dragon Ball: Sparking! Zero mechanikáit

|

A Bandai Namco egyúttal leleplezte, hogy milyen harcosok csatlakoznak még a karakterfelhozatalhoz.

Hirdetés

Nemrég szomorú hírrel kellett szembesülniük a Dragon Ball rajongóknak: a franchise atyja, Akira Toriyama 68 éves korában elhunyt. Érthető módon a tragédia után az emlékezés, a tiszteletadás időszaka következett, mi is megemlékeztünk Toriyama munkásságáról, sőt még a botrányosan rossz adaptáció, a Dragonball: Evolúció főszereplője, Justin Chatwin is bocsánatot kért a projektért. 

Az élet azonban nem áll meg, a Dragon Ball széria túlságosan nagy brand ahhoz, hogy ne bővüljön tovább. A Dragon Ball Super manga ugyan határozatlan időre szünetre megy, de más alkotások készülnek: jön például az új anime, a Dragon Ball Daima, valamint egy vadonatúj videojáték is formálódik a Dragon Ball: Sparking! Zero képében, amit a Spike Chunsoft fejleszt. 

Hirdetés

A csapat nem újonc a szakmában, számos Dragon Quest, Pokémon, Danganronpa és Dragon Ball játék kötődik a nevéhez, de olyan animékhez is készített videojátékot, mint a One-Punch Man, az Attack on Titan és a One Piece. Legújabb címét, a Dragon Ball: Sparkling! Zerót most több mint 12 percen keresztül prezentálja nekünk a stúdió az alábbi gameplay videó keretében, amelyben Goku és Vegeta összecsapásával bemutatják az új mechanikákat.

Ilyen például a Skill Count, amely a harc során végrehajtott mozdulatokkal emelkedik, majd speciális képességek kiváltására lehet felhasználni; a Revenge Counterrel a sebzés elnyelése közben egy nagy támadással lehet visszavágni; a Super Perception egyfajta parry, amellyel az utolsó pillanatban lehet hárítani egy támadást; a Vanishing Assault teleport alapú támadás, a célja nyomás alatt tartani az ellenfelet. A látottak alapján az átalakulások és a robbanások jobban néznek ki, mint valaha: 

Az is kiderült, hogy Goku és Vegeta számos variációja mellett a karakterfelhozatalt erősíti többek között Broly (Super Saiyan Full Power), Burter, Dyspo, Hit, Jeice, Kakunsa, Kale (Super Saiyan Berserk), Master Roshi (Max Power), Nappa, Super Trunks és Toppo is. 

A Dragon Ball: Sparkling! Zero egyelőre még nem rendelkezik napra pontos megjelenési dátummal, de PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is készül. Titeket meggyőzött a gameplay videó?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)