Hirdetés

Masszív kollekcióval szerezheted be az ÖSSZES eddigi Borderlands játékot

|

A Borderlands Collection: Pandora's Box még a DLC-ket is tartalmazza.

Hirdetés

Komoly mozgolódás van a Borderlands franchise körül: nemrég premierdátumot kapott a filmváltozat, bejelentettek egy interaktív sorozatot és az is kiderült, hogy hamarabb megjelenhet a Borderlands 4, mint gondoltuk. A rajongók tehát több fronton is számíthatnak újdonságokra, viszont bőven van közöttük olyan, akinek a széria nem minden tagjához volt eddig szerencséje, azokról nem is beszélve, akik esetleg a Borderlands film vagy sorozat hatására pótolnák be az eddigi részeket. 

Leginkább utóbbiaknak lehet majd tökéletes választás a most bejelentett a Borderlands Collection: Pandora's Box. 

Hirdetés

A 2K és a Gearbox Software kizárólag digitálisan beszerezhető kollekciója hat nagy játékot (Borderlands GOTY, Borderlands 2, Borderlands: The Pre-Sequel, Tales from the Borderlands, Borderlands 3, New Tales from the Borderlands) és azok minden DLC-jét foglalja magába, és szeptember elsején fog megjelenni PC-re (Steam), PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

A csomag alapáron kb. 55 ezer forintba kerül majd, és akinek bármelyik rész megvan már a felhozatalból, az mindhárom platformon engedményt kap: Xboxon kedvezmény jár majd a teljes árból, Steamen csak a nem birtokolt tartalomért kell fizetni, PlayStationön pedig upgrade-elni lehet a már meglévő terméket (a Borderlands GOTY-t, a Borderlands: The Handsome Collectiont vagy a Borderlands 3-at). 

Egyúttal az is megerősítésre került, hogy a Borderlands 3: Ultimate Edition október 6-án fog megjelenni Nintendo Switchre, és az alapjáték mellett magába foglal minden extra tartalmat, plusz 30 további kozmetikai cuccot is. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)