Hirdetés

Master Chief: A csodálatos mandarin

|

A Microsoft mindent jobban tud nálad… Ha nem akarod, hogy a saját országod nyelvén szólaljon meg Master Chief, a „Nagy Testvér” akkor is gondoskodik róla. Ők már csak ilyenek.

Hirdetés

Ráadásul még a hong kongi lakosság nyelvoktatásáról is gondoskodtak, ugyanis míg itt kanton nyelven beszélnek, a Halo 3-at sikerült Hong Kongban mandarin nyelven megjelentetni, így Chow Yun-Fat balszerencsés honfitársai egy kukkot sem értenek a tegnap éjjel megvásárolt játékokból. Tegnap, a Halo 3 befejezése után leltem rá a Gamespot Halo 3-as fórumán erre az őrjöngő hong kongi játékosok által létrehozott (és azóta óriásira duzzadt)  topic-ra, amelyben jó páran közülük azt „nehezményezték” (illetve pontosabban fogalmazva: majdnem agyvérzést kaptak miatta), hogy ugyan mi a ráknak kell a saját országukban megvásárolt Halo 3-akban Master Chiefnek kínaiul beszélnie? Ráadásul úgy, hogy NINCS olyan opció, amelyben angol nyelvet lehetne választani! Ha pedig már ENNYIRE erőlteti ezt a Microsoft, akkor ugyan miért mandarin nyelven szólal meg a derék Master Chief, miközben Hong Kongban közismerten kanton nyelven beszélnek??? Gratulálunk, ez ügyes húzás volt…

halo3_450x360_k.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)