Hirdetés

Minden Xbox One X belsejében van egy nagyon fura dolog

|

Megnézheted majd te is a saját példányodban, már ha hajlandó vagy lemondani a garanciáról.

Hirdetés

A történelem legerősebb otthoni konzolja egy apró kis cukiságot rejt az alaplapján. Az Xbox One X nem csak 4k-ban futtatja a következő Call of Duty részt, de egy apró meglepetést is tartogat azoknak, akik vannak olyan bátrak, hogy felnyissák a borítást. Persze ezzel bukik a garancia, szóval inkább mutatjuk mi nektek, hogy mit is rejt a gép. Furcsa művészet következik.

Hirdetés

Az áramköri lapon egy skorpión lovagló Master Chief néz vissza ránk. Ezt egy spanyol YouTube videós, unocero fedezte fel először, majd az IGN.com utánakérdezett a Microsoftnál, hogy ez tényleg minden konzolban benne lesz-e. A válasz: igen. Persze trükkös dolog ez, mert tényleg csak a tehetős és/vagy felelőtlen réteg fogja ezért öncélúan bontogatni a konzolt, de megnyugtató a tudat, hogy a mérnöki munka mellett egy kis kreativitás is helyet kapott a One X lelkében. Így néz ki egészen pontosan:

Apró kis cukiság ez, beérjük a hittel, hogy ott van velünk, amikor éppen dolgozik majd a bivalyerős konzol. Mondjuk egy új Halo játékkal boldogabbak lennénk, de a kis dolgoknak is örülni kell ebben a rohanó világban.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)