Hirdetés

Másvilág - A Verdák után jön a Planes

|

A nagy sikerű Verdák című animációs film után végre a repülők is életre kelnek.

Hirdetés

Mivel tudom, hogy Gyu kedveli a repülést, ezért bízom benne, hogy nem veszi rossz néven, ha mozit ajánlok "Másvilág" címszóval. A Pixar a Disney aranytojást tojó tyúkocskája, de ezzel nincs is addig baj, amíg minőségi szórakozást nyújtanak. A Verdák című mese a mai napig le tud kötni nagyszerű látványával és humorával, pedig legalább ötvenszer láttam már, hála 4,5 éves fiamnak. Mivel nem csak Gyu, hanem jómagam is nagy szerelmese vagyok a repülésnek, ezért külön örülök annak, hogy a repülés is mesés környezetbe kerül. A Planes története szerint Dusty egy kisvárosi motoros repülőgép, aki fél a repüléstől, de eljön a pillanat, amikor eldönti, hogy bizonyít magának és a világnak is. A filmet mozikban nem lehet megnézni, de dvd-n és blu-rayen 2013 tavaszától elérhető lesz, igaz, addig még aludhatunk egy párat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)