Hirdetés

Másvilági pereskedés

|

Úgy tűnik, nincs elég vita a Földön, a virtuális valóság is pereskedés színtere lett. A Second Life polgárok szerzői jogait védi a törvény, de ki áll az alperes avatarja mögött?

Hirdetés

Mikor a Linden Lab, a Second Life alapítója úgy döntött, hogy biztosítja a játékosok számára, hogy megtarthassák a játékban létrehozott intellektuális javaik jogait, akkor ezzel szinte előre vetítette a jövőt: pereskedés és pereskedés. A Reuters beszámolója szerint Kevin Alderman, egy Second Life-béli vállalkozó keresetet indított szerzői jogsértés címén, egy szintén e virtuális világban élő személy, Volkov Catteneo ellen. Alderman ügyvédje azt tervezi, hogy beidézi a Linden Lab-et és kényszeríti, hogy felfedje Catteneo valós, evilági kilétét.

Tovább a teljes cikkhez >>> 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)